Blogg
Postet av i Blogg
  • Skriftstørrelse: Større Mindre
  • Skriv ut

Gratulerer med dagen, Mamma!

Mens dere sitter i stuen og ler av full hals over et spørrespill, så må jeg forte meg å poste dette innlegget uten at dere merker det. Derfor har jeg ikke tid til å lese over eller skrive til alt det jeg vil, fordi det er såå mye jeg kan si  (pluss at jeg skjønner svært lite av denne bloggsiden så får gjøre mitt beste på de få minuttene jeg har alene, hehe) <3  Men here we go

 

 

b2ap3_thumbnail_image3.JPG

Kjære Mamma

 

I dag blir du 53 år - og 53 har aldri sett så bra ut. Dette året har jeg tilbrakt mye mindre tid med deg og pappa enn noen gang før, jeg har jo flyttet hjemmefra. Det har gått veldig fint da, og det kan jeg bare takke dere for.

Jeg er så utrolig takknemlig og glad for at DU er min mamma, og som jeg pleier å si - du er verdens beste mamma. Og det mener jeg, fordi jeg tror svært få, om noen, kan måle seg med deg. Ikke bare som en mamma, men som et menneske. Som datter, søster, kone, mamma og venn.

 

Du passer på alle, Mamma. Du bryr deg om at alle har det bra og du står aldri og ser på at noen andre gjør jobben. Du vil alltid hjelpe til, noen ganger litt for mye, men det er alltid godt ment. Og uansett hvor irritert og sint jeg blir når du ikke lar meg lage familiemiddag i fred, så vet jeg du bare mener godt med det. Og det er øyeblikk som det, oss to på kjøkkenet eller oss to i sofaen foran tv'en, som jeg setter så stor pris på.

De to-tre siste årene har vært to tøffe, fine og spesielle år. Jeg synes de har skilt seg veldig ut og de har lært oss mye. Du har stått ved min side, aldri latt meg tvile et øyeblikk på at du ALLTID er der for meg. Uansett hvor vanskelig ting har vært, så har du vist meg at jeg alltid kan komme til deg. Både i vanskelige situasjoner, men også gode, så har det vært en enorm lettelse og trygghet for meg å vite at jeg kan komme til deg uansett hva det er uten å være redd for hvordan du vil reagere. For uansett om du blir redd eller sinna, så går det fint. Du vet alltid hva du skal si eller gjøre. Det er utrolig fint for meg at jeg vet jeg kan snakke med deg om alt. Vi ler sammen, synger sammen, gråter sammen og lærer sammen. Og det er jeg så utrolig heldig med.

 

b2ap3_thumbnail_image2.JPG

 

Å bo to timer unna deg og pappa har faktisk vært lettere enn forventet. Jeg trodde det skulle være en vanskelig overgang fordi jeg har hatt det så fint hjemme. Det tror jeg helt ærlig ikke alle 19åringer tenker, men så heldig er jeg! Selvom jeg kanskje til tider har fått litt for gode puter under armene, så mener jeg at du har lært meg og Julie akkurat det vi trenger. Helt riktig.

Selv om mye av barndomsminnene mine handler om slåsskamper med Julie og krangler over telefonen til deg om hvem av oss som hadde skylden, så bunner det bare i en ting; verdens beste, vakreste mamma som oppdro oss, hjalp oss og slapp alt du hadde i hendene om vi trengte deg.

Det er flere ganger jeg har hørt historier av andre om hvordan det er med mødrene deres og hjemme og jeg har tenkt, 'damn jeg har en bra mamma'. Derfor har det å flytte hjemmefra vært en litt enklere ting, tror jeg. Jeg vet at jeg kan komme hjem når som helst. Det er likevel alltid trist å reise fra dere og tilbake til Moelv, men så er det heldigvis aldri såå lenge mellom hver gang.

 

Det er ikke jeg bare Julie, Pappa og jeg (for ikke å snakke om gutta) som setter enormt pris på deg i hverdagen vår. Jeg er så utrolig heldig som kan spørre deg og pappa «kan jeg få besøk av 6 venninner nå?», midt oppi middagslaging. JA! svarer dere. Og så dekker du på og rydder klart for at vi skal få kose oss i naborommet mens dere såvidt hører TV'en over skravla vår.. hehe. Jeg har ikke telling på hvor mange ganger venner av meg sier hvor snille dere er, hvor vakker du er (!) og hvor hyggelig det er å komme på besøk til oss. «du har så snille foreldre, Mie!» Fordi du kommer alltid å hilser på og sier hade, du ønsker alltid velkommen, og noen ganger er du vel på nippet til å sette deg med oss (og det er helt GREIT!). Selv om jeg nesten må dytte deg ut av rommet, så er jeg så glad for nettopp det og at du er der. Det er så koselig. Og det er veldig koselig for meg å høre, og ikke minst at dere alltid er så greie. Det setter jeg så stor pris på, og det er vel noe mange kan misunne tror jeg.

 

b2ap3_thumbnail_image1-1.JPG

 

Mamma, du stiller alltid opp for oss. Du gjør alltid det beste du kan for at vi skal ha det bra. Jeg er så glad for at jeg har en så ærlig, godhjertet og omsorgsfull mamma å se opp til. Jeg kunne ikke tenkt meg et bedre forbilde og eller bedre person til å forme Julie og meg. Og jeg håper at jeg den dagen jeg selv blir mamma, kan være bare i nærheten av en like god mamma som det du er for oss.

Men inntil det, så håper jeg at jeg kan være et like godt menneske som det du er.

 

Jeg elsker deg over alt på jord, og selv det er ikke engang i nærheten fordi ord kan ikke beskrive det.

Over alle stjerner og planetene

alle sandkorn

<3

Gratulerer så mye med dagen, Mamma

 

b2ap3_thumbnail_image3-1.JPG

Sist endret på
Gi din vurdering av dette innlegget:

Kommentarer

Nina's Blogg

De siste bloggene

Du må for all del, si i fra hvis det er noe?
Blogg
Første påskedag og kanskje den aller mest hellige av alle årets hellige dager.  Noen har et re...
Les mer...
I morgen er det ti år siden drapet på Martine
Blogg
Er du en mamma, en pappa, en søster eller bror?  Tenk deg at du en dag, midt i travel f...
Les mer...
Drit i å bry deg så mye...bry deg heller mer
Blogg
Jeg har nettopp sittet og sett på dokumentaren 'Mellom oss'. Gjennom et helt år, har helt 'vanlige' ...
Les mer...
Det å ville være 'verdensmester', kan faktisk koste deg livet.
Blogg
PANG!!! Jeg hadde vært våken siden klokken fire den morgenen, og da det begynte å lysne av dag, ga ...
Les mer...
To eller tre kanariefugler...ikke mine døtres ansvar. Hell no!
Blogg
Jeg fikk en mail her for leden (ja, jeg er så gammel at jeg ikke bare bruker, men liker uttrykket), ...
Les mer...

Calendar

Loading ...

Ord Sky

pen Lev godt hjemløs syltet frukt Enkelt boller spareribs kjøttboller tomatsaus sommerkveld Spicy grønnsakssuppe hot suppe Hovedrett Det gode liv røkelaks ensomhet bilder Pynt Leve livet chili love Overgangsalder frappé scampi Mett av en rett broccoli Ziconda Svinekjøtt kosemat pasta vennemat chevre Hummer Kyllingburger barn Lunsj selvpleie litt fest i hverdagen Noodler healthy drit i å bry deg Familiemiddag søndagsmiddag Laks reker i hvitløk savn Be happy girlpower Nyttårsforsett Steinbit Sandwich aubergine/tomat/parmesan maroccan oil Feel good about your self helse Frokost images maki pretty drittsekk Sunn mat! meal Vær deg selv Pakistansk mat loveyoutopieces Moules frites rosépepper mozarella døtre sykehus død jeg er her pommes frites healty vegetar iskaffe snacks Iberico mammahjerte gjærbakst Søndagsdigg Juledigg nærdødenopplevelse tilbehør ettertanke Rosévin Thank You spoiled gjørdetenkelt Soldager fiskesuppe reker botox julegaver hold deg frisk voldtekt Kjøtt Nestkjærlighet kake superdigg Trening Styrkeøkt rakfisk unntakstilstand Spania godt nytt år eplekake parmesan smakfullt hjemmelaget Feriemat secondhand Venner kamskjell parmesanchips rynkefri Il Buongustaio kjærleik slank deg sunn Serrano Feriemodus Strandliv Hverdagshygge Kylling halloween Sjømat coctails krabber fetaost insekter verdens beste kjøttboller feel good Naprapat dirty Må ha sort/hvitt taco/wraps/tortillas misunnelse Tomater tapas verdens beste Italia shopping familie Venninnemat Grønnsaker Canary Island kjærlighet Katrine fashion Blåskjell Fisk chèviche kylling eggerøre fresh omelett Pizza influensa Personlig trener alene solskinnsboller top 10 likør Omtanke Middelhavet supersaft Bacon Dagenderpåmat Skalldyr kvinnefest Førjulsmat superdigg restitusjonsmat kreft restitusjonsmat egg Øl&Aquavit hverdagsmiddag creepy kjøttkaker døttre sushi russetid cocktail forretter kakefest barnevennlig middag raskt og lekkert Indrefilét plommer Styrke pitabrød pestoboller spinat elsker deg vårslepp lørdagsdigg Kald drikke drinker restemat desserter Hamburger ost jul russebarn Grill oliven rettferdighet sauser suppe Fylla foto friskt Tzatziki avocado Sommermat ostemat enklere-blir-det-ikke torsk møkkamenn ferie bra nok paprika kropp Poteter på egne ben bake neger Frukt venninner småretter myk hud aubergine Congratulations salat Høstsnadder ruccola vårløk Eid Svettetokter Thai superenkelt olivenolje Nattmat

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.

Logo (2)